Οροι χρησης

Τροποποίηση των όρων του παρόντος
Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

Προστασία προσωπικών στοιχείων
Τα στοιχεία που δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το κατάστημά μας.

Ακύρωση Παραγγελίας
Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μέχρι την ώρα της εκτέλεσης, της είτε με τηλεφωνική επικοινωνία (6977603073), είτε με email (info@hellenicmusiccentre.com).

Επιστροφή Προϊόντων
O πελάτης έχει το δικαίωμα να κάνει αίτηση επιστροφής του προϊόντος που αγόρασε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που το παρέλαβε. Από την ημερομηνία αποστολής της αίτησης επιστροφής το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στο κατάστημα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών ενώ τα έξοδα αποστολής και επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.
Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί άθικτο, σε άριστη κατάσταση με την αυθεντική συσκευασία του και όλα τα παρελκόμενα.
Εξαιρούνται επιστροφής: Τα πνευστά μουσικά όργανα, τα αναλώσιμα πνευστών οργάνων και τα βιβλία.
Επιστροφή Χρημάτων
Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης επιστροφής του προϊόντος και με την προϋπόθεση ότι το προϊόν έχει επιστραφεί. Το κατάστημα μας θα επιστρέψει το ποσόν της αγοράς μετά την παραλαβή του προϊόντος και τον έλεγχο αυτού.
Για την επιστροφή χρημάτων ισχύουν τα ακόλουθα:
• Εάν η εξόφληση έχει γίνει με πιστωτική κάρτα τότε η εντολή επιστροφής χρημάτων δίνεται άμεσα* από εμάς και τα χρήματα πιστώνονται στην κάρτα σας σε 3-5 εργάσιμες ανάλογα με την τράπεζα έκδοσης της κάρτας σας.
• Εάν η εξόφληση έχει γίνει με αντικαταβολή τα χρήματα επιστρέφονται* μέσα σε διάστημα 14 εργάσιμων ημερών.
* Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού πρώτα τα επιστρεφόμενα προϊόντα ελεγχθούν ώς προς την κατάσταση τους.

Χρόνος Αποστολής παραγγελιών
Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι δύο εργάσιμες ημέρες εφόσον τα προϊόντα που παραγγείλατε είναι άμεσα διαθέσιμα. Ο χρόνος παράδοσης μία παραγγελίας διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο αποστολής/παραλαβής που έχετε επιλέξει καθώς και τον προορισμό.


Αποποίηση ευθύνης

Το κατάστημα δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση. Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με την ευθύνη του πελάτη.